school + verhuizing + NOORDERLICHT!!!
Door: Bokke
Blijf op de hoogte en volg Bokke
05 Februari 2009 | IJsland, Reykjavik
Zoals gewoonlijk weer even een verslag van de belevenissen van de afgelopen week ( weken).
In eerste instantie even iets over school. Ik merk dat het ritme hier in IJsland begint te wennen en het voor de leerkrachten ook een stuk duidelijker wordt wat er voor ons verzorgd moet worden en waar we naar toe werken. Zoals het er nu voor staat zal ik eind april een toestweek hebben waarin ik in principe alles af zou kunnen ronden... :) Ik zie hier niet tegen op maar vraag me wel af hoe ze bepaalde vakken gaan toetsen??
Maar goed gelukkig is het nog maar Februari en dus heb ik nog even de tijd. Over Februari gesproken nog maar??! het is AL Februari! De tijd vliegt hier onzettend hard en zeker als ik bedenk dat ik mijn familie, liefje en vrienden al meer dan 30 dagen niet gezien heb..
Als ik er aan denk krijg ik een raar gevoel in mijn onderbuik en dat duid op een verse portie gemis :(:(.
Nog maar even doorbijten!!
Wat ik begrepen heb is dat Lianne waarschijnlijk begin April komt en dat is aftellen geblazen :D:D!!
Het leven gaat hier als een trein aan mij voorbij en ik wacht nog steeds op het perron.....
De combinatie van studie en land bevalt me goed en geeft me een rustig gevoel van binnen. ( ze zouden ons in NL ook eens wat meer rust moeten geven). De rustmomenten zorgen ervoor dat het studeren leuk blijft, en dat je aangeboden stof goed in je op kunt nemen..
Vorige week kregen we plotseling een brief waarin stond dat ze de jaarlijkse reparatie / schoonmaak gingen doen, we werden vriendelijk tot dringend verzocht om van maandag tot woensdag op kamer 209 te "wonen" Op zondagavond hebben we dus onze spullen gepakt en zijn we dus verhuisd. In kamer 209 bleek alles veel beter voor elkaar ( qua inboedel dan) dan in kamer 211 dus hebben we gisteren een dealtje met de manager gesloten, waardoor we nu in kamer 209 kunnen blijven :D:D.
Het adres blijft dus hetzelfde het wijzigt alleen in kamer 209
DUS:
Bokke Klein Zandvoort
Fosshótel Barón
Barónsstigur 2-4
101 Reykjavik
Room 209
Tot slot dan het stukje waar jullie allemaal op zitten te wachten... Het NOORDERLICHT!!!! :D:D ;) :). Jaja tim en ik hebben 1 van de 7 natuur wonderen gezien..
We gingen dinsdagavond naar de film ("valkyrie" is overigens er goed!!)
En toen we de bios uitliepen stonden er allemaal groene strepen in de lucht :D :D :D. na ongeveer 3 minuten verdwenen ze weer en even was ik bang dat het niet meer terug kwam maar al gauw werd de lucht opnieuw groen en roze. Onverstelbaar wat een prachtig gezicht. Het is net of de lucht danst!! Overal waren groene strepen en golven te zien die zich als kleine draaikolkjes door de lucht voortbewegen.. Tim en ik zijn van plan eerdaags een bus te pakken buiten het centrum want daar schijnt het nog mooier te zijn.
Wel weer genoeg gekletst..
Liefs Bokke
PS: 2 dingen zijn belangrijk!
- vergeet de adreswijziging niet!
- bekijk de foto's van het noorderlicht!
;)
05 Februari 2009 - 14:29
Robbert:
Bokke! Leuk om je verhalen te lezen, volgens mij vermaak je je daar wel. Lijkt me ook wel een land waar je een keer moet zijn geweest.. De plaatselijke voetbalclub hier mis je toch nog niet? Valt toch niet veel te beleven;)Overigens nog gefeli met de overwinning een maand geleden..(pijnlijk moment)
Ik zou zeggen geniet er nog van, groeten aan Tim en rustig aan! -
07 Februari 2009 - 06:49
Sabrina:
in 1 woord wauw! wat super dat noorderlicht! geniet er van! -
08 Februari 2009 - 15:01
Joab:
Heey Bokke! leuk om van je te lezen! lijkt me echt gaaf om dat Noorderlicht te zien! Je hebt het wel naar je zin dus? Wil je de groeten doen aan Tim!
Ik ben nu in Oslo en heb het ook erg naar mijn zin! Ik ben al een paar keer wezen skieen met de kinderen van mijn stageschool!
Joab -
08 Februari 2009 - 19:34
Opa Strijkveen:
Linda zoals ik hoor dan gaat het wel goed met je.Ik maak het maar kort,om veel nieuws is hier ook niet. Met mij gaat het ook goed.Linda
tot de volgende keer Gr Opa Strijkveen. -
08 Februari 2009 - 20:23
Linda:
Hee Bokke, dank je voor het doorsturen van die reactie, is idd niet helemaal goed gegaan! Ook super om jou verhalen/foto's te zien. Geniet er van!!
Groetjes,, -
09 Februari 2009 - 17:57
Nellie Moeder V Tim:
Aangezien dat tim niet op deze site schrijft,lezen wij jouw verhalen waarvan wij veel dingen erkennen die tim ons via skype vertelt.mooie foto's trouwens groetjes nellie en jaap