Update tot zover.. - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Bokke Klein Zandvoort - WaarBenJij.nu Update tot zover.. - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Bokke Klein Zandvoort - WaarBenJij.nu

Update tot zover..

Door: Bokke

Blijf op de hoogte en volg Bokke

23 Januari 2009 | IJsland, Reykjavik

10 dagen geleden was het laatste berichtje dus het werd tijd voor een nieuwe ;)

De afgelopen 10 dagen zijn voorbij gevlogen, heel langzaam begint er een ritme te ontstaan in mijn dagen en in mijn week en dat is erg fijn. Zoals het er nu uitziet zal ik om maandag eerst handvaardigheid hebben en daarna culture and nature
Deze beide vakken zijn overigens erg leuk :D. Bij handvaardigheid hebben we gewerkt rond hangers voor een ketting en ik heb een vlinder gemaakt en tim een soort van kruisje. Zie foto's.. Het was een best werk maar erg leuk om te doen en vooral heel leerzaam! Bij culture and nature hebben we voornamelijk gewerkt over een ijslandse sage. We moeten de saga lezen maar het is zo ontzettend saai.. bladzij 1 tot 121 is het voorstellen van de hele stamboom en dan pas begint het verhaal maar je moet de stamboom wel gelezen hebben * zucht * :S.

Dinsdags heb ik dan ijslandse taal wat erg leuk maar ook moeilijk is. Ik kan helaas geen tekst neerzetten omdat ik geen ijslandse toetsenbord heb maar ik ga mijn best doen dat zo snel mogelijk te regelen..

Woensdag dan vrij.. deze dag gebruik ik vaak om uit te slapen en wat huiswerk te maken en boodschappen te doen.

Op donderdag weer ijslandse taal, dus ik spreek straks vloeiend ijslands ;)

En op vrijdag heb ik dan drama dat erg veel lijkt op acteren voor beginners. Het is erg leuk maar is niet altijd gekoppeld aan drama voor kinderen dus dat is wel jammer.

Tim en ik hebben overigens ook een abonnement op de sportschool dus we gaan nu 2x in de week heftig sporten zodat tim een beetje dunner wordt en ik van mijn "kippenborstje" ( he papa? ;) ) afkom. Tot slot hebben we vanavond een typische ijslandse avond, met schapenhoofd, testikels en ogen dus dat wordt smullen :D.

Ik houd iedereen wel weer op de hoogte voor nu liefs en knuffels bokke :D:D

PS later toegevoegd!!!
VOOR DE DUIDELIJKHEID HET IS HIER NIET KOUDER DAN IN NEDERLAND!! IJSLAND HEEFT BIJNA HETZELFDE KLIMAAT ALS NEDERLAND ;) :)

Na een dagje excursie even een korte toevoeging aan dit bericht.. hieronder 2 filmpjes van de geiser die we gezien hebben :D:D en verder was de haai en de schapentestikels afschuwelijk! binnenkort een uitgebreid bericht ;)

• 23 Januari 2009 - 16:29

Iris:

Hee Bokke en Tim,

Dat klinkt allemaal heel smakelijk ... :-s
    Ik mis alleen de foto's van jullie mooie frobelwerkjes ;)
    Zo links en rechts alle waarbenjij.nu's in de gaten houden van de buitenland-gangers is best lachen!
    Helaas zitten wij hier nog in het koude (maar warmere dan jullie) kikker-landje...
    Het is eigenlijk toch wel leuk dat er mensen naar een land zijn gegaan waar het kouder is dan hier! :p
    Rozemarijn enzo zitten lekker verbrand op Curacao... dat is dan weer een ander verhaal ;)

Ik blijf jullie avonturen in ieder geval volgen vanuit NL :D
    En we zijn natuurlijk wel benieuwd naar de IJslandse wasbordjes straks he :p

Grxxtjes Iris